Att jobba på Prisjakt

Företagskultur, förmåner och livet i fluffiga innetofflor

Vi tror på frihet och fika

Flexibla tider
På Prisjakt förstår vi att du har ett liv utanför kontoret. No worries, vi har gjort det enkelt för dig att skapa en hälsosam work-life balance. Hos oss är medarbetarna själva med och påverkar sin arbetstid.
Friskvård
Förutom klassiska friskvårdsförmåner får du också träna två timmar i veckan på arbetstid. Vi ordnar gärna gruppträningar efter önskemål och sponsrar din medverkan i maraton, hinderbanor och hungerspel.
Learnapalooza
Varje vecka har vi avsatt tre timmar av din arbetstid för dig att lära dig något. Plugga till körkort, lär dig videoredigering eller skriva haiku. Det behöver inte vara jobbrelaterat. You decide!
Noms
Vi serverar morgonfika varje dag och på fredagar bjuds det på kakor (om vi inte ställt till med AW förstås). Vi firar gärna med tårta eller har glasskalas i solen så fort tillfälle ges.
Birthday vacay
Klart du ska vara ledig på din födelsedag! Ta sovmorgon, fira hela natten, ha Harry Potter-maraton eller gör ingenting alls. Det är din dag och du bestämmer!
Magic Monday
Den som sa att måndagar är veckans sämsta dag jobbade inte på Prisjakt. Magic Monday är en extra lyxig arbetsdag. Ibland med smoothie, ibland med lunch och alltid med snacks och någon bra tv-serie.

Vår kultur

Företagskultur är något av det roligaste vi vet. Vår kultur och värdegrund genomsyrar allt vi gör, både vad gäller tjänsten i sig och hur vi är som arbetsgivare. Vår allra viktigaste princip är att du ska kunna vara dig själv här. Hos oss behövs inget jobb-alter ego.  Du är lika välkommen i kavaj som i unicornhoodie - så länge du lämnar skorna i hallen.

Vi du veta mer? Spana in  Prisjakt CultureBook. Den beskriver allt från vår värdegrund och vision till våra olika policys och principer. Dessutom innehåller den en stor dos humor och gifs. Gillar du den så kommer du gilla oss!

En typisk dag

God morgon ☀️

Du dyker upp på kontoret och hoppar i dina tofflor när det passar dig. Några av dina kollegor är här vid 06 och andra checkar in först efter 09.

Morgonfika ☕

Lite mat i magen garanterar en god start på dagen. Vi serverar morgonfika varje dag.

Work 💻

Vi arbetar allihop med datorn som vårt främsta arbetsredskap. Hos oss har du möjligheten att välja om du vill ha PC eller Mac.

Gruppträning 💪

Det finns flera olika pass man kan hänga med på varje vecka. Bland annat: pass på gym, innebandy, yoga, klättring och padel.

Lunch time 🍲

Du väljer själv hur lång lunchrast du vill ha. Våra kontor har alltid en mysig matsal och några har en terass man kan nyttja vid soliga dagar. 

Mötesdags 📅​​

Vi gillar att samarbeta! Vi har därför flera konferensrum och utrustning som är enkel att använda (på riktigt).

Fika eller AW 🍩

Varje fredag är det eftermiddagsfika på kontoret! Ibland ställer vi till med AW. 

Prisjakt is a company who take care of their employees. If you want to grow and develop, there is opportunities for it. I’m very proud to be associated with Prisjakt.

Filippa

Storgatan 47 A
262 32 Ängelholm Vägbeskrivning Se sida

Kraków

prof. Michała Życzkowskiego 16
31-864 Kraków Vägbeskrivning Se sida

Malmö

Drottninggatan 38
21141 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Oslo

Hagegata 22
0653 Oslo Vägbeskrivning support@prisjakt.no Se sida

Stockholm

Stureplan 4C
114 35 Stockholm Vägbeskrivning support@prisjakt.nu Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor