facebook tracking

Prisjakts produktavdelning söker datateam

Prisjakt hjälper användare i nio länder. Vi äger historisk data (> 15 år) om miljontals produkter och priser från tiotusentals butiker. Dessutom har vi data från användningen av Prisjakt, både på webb och i mobilappar. Att säga att vi har mycket data är en underdrift.

Nu vill vi bli bäst på att samla in, kurera och analysera data. Vill du vara med och bygga ett nytt team som älskar att förädla och demokratisera data? Som vill göra den tillgänglig för oss inom Prisjakt, men också för våra användare? Då har vi jobb för dig. 

 

Prisjakt är datadrivet

Vi arbetar redan datadrivet för att förbättra sajten och använder Google Analytics, Google Data Studio och Tableau för analys. Våra A/B-tester för webben sköter vi med Google Optimize. Vårt data warehouse ligger i BigQuery och för Extract-transform-load-processer (ETL) använder vi Airflow. Machine learning-teamet bygger modeller för automatisering och optimering av användarupplevelsen med tekniker som Scikit-learn och Tensorflow samt AWS EC2 och S3. 

 

Datateam i Malmö

Vi bygger det nya datateamet med bas i Malmö och det kommer att arbeta mot hela företaget. Teamet kommer bestå av data scientists/analysts och data engineers. Vi vill att det ska vara en drivkraft för att skapa insikter kring Prisjakts produktportfölj samt en viktig resurs för att hjälpa medarbetare förstå och utveckla vår affärsmodell och användarupplevelse. 

 

Jobba hos oss!

Om du tycker att det här låter helt fantastiskt, tveka inte att söka till någon av våra tjänster:

 

Data Scientist/Analyst
Data Engineer

Om du har kompetens som är värdefull för oss men inte tycker att de utlysta tjänsterna passar dig får du gärna trycka Connect och lämna dina kontaktuppgifter. 

 

Connect

På Prisjakt värdesätter vi stark teamkänsla, eget driv och egen initiativförmåga. Vi försöker bygga en stark företagskultur. Läs gärna vår kulturbok och få en inblick i hur det är att arbeta hos oss: http://bit.ly/2fPgXeB

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor